ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρούλα Στεφανάκη

Προβάδισμα ο ΠΑΟ, όμως ΤΣΣΚΑ και Φενέρ καραδοκούν

Η Ρούλα Στεφανάκη γράφει στο panathinaiko24.gr για το θέμα της επιστροφής του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό και τα "ζόρια" που μπορεί να συναντήσει το "τριφύλλι".

Προβάδισμα ο ΠΑΟ, όμως ΤΣΣΚΑ και Φενέρ καραδοκούν

Ο Παναθηναϊκός δίνει τα… ρέστα του για τον Νικ Καλάθη και το αποδεικνύει εμπράκτως, καταθέτοντάς του και εγγράφως την πρότασή του, η οποία αγγίζει τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια για τριετές συμβόλαιο με την προοπτική να αυξηθεί το ποσό με τα πριμ.

Το θέμα είναι τι γίνεται με τους άλλους διεκδικητές του 25χρονου γκαρντ και κατά πόσο μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Να αλλάξουν δηλαδή τη γνώμη στον Ελληνοαμερικανό ο οποίος στις πρώτες συζητήσεις του με τους πράσινους ήταν θετικός να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο πιο σοβαρός αντίπαλός του τριφυλλιού μέχρι στιγμής είναι η ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Φενέρ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βρίσκεται ένα βήμα πίσω, δεδομένου ότι δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη και το ενδιαφέρον της προς το παρόν παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να κοντράρει από οικονομικής πλευράς τον Παναθηναϊκό, που έχει καταθέσει πρόταση «μαμούθ» και όχι διότι δεν έχει τη δυνατότητα, απλά μέχρι στιγμής μόνο η ΤΣΣΚΑ δείχνει διατεθειμένη να κινηθεί σε αυτά τα επίπεδα.

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον Νικ Καλάθη. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προβάρει ως το φαβορί να τον ντύσει ξανά στα «πράσινα», όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρ) ή με τον Δημήτρη Ιτούδη (κλείνει στην ΤΣΣΚΑ) αποτελεί αν μη τι άλλο σοβαρό δέλεαρ για εκείνον. Όπως και να χει, οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα καυτές όσον αφορά το σενάριο επιστροφής του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό, που αποτελεί και τη νούμερο 1 επιλογή του, όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Ρούλα Στεφανάκη
Ρούλα Στεφανάκη Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, λέει o λαός και η Ρούλα πιστεύει ότι της ταιριάζει γάντι. Η δημοσιογραφία δεν ήταν στα σχέδιά της, ούτε γεννήθηκε με το όνειρο να γίνει δημοσιογράφος. Ααα… να τα λέμε! Στα σχέδιά της ήταν να σπουδάσει και βλέπουμε. Όπως και έγινε. Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ουδεμία σχέση με τη δημοσιογραφία φυσικά) πήρε και βεβαίωση ότι μπορούσε να διδάξει, όμως το συγκεκριμένο χαρτί, καταχωνιάστηκε κάπου στο αρχείο της, διότι πολύ απλά βρέθηκε στο δρόμο της το Sportime! Το μεγάλο της σχολειό της δημοσιογραφίας. Μια δεκαετία στο Sportime έκανε ρεπορτάζ μπάσκετ, ώσπου πιστεύει… το έμαθε πια το «παλιό-επάγγελμα». Στη συνέχεια εργάστηκε στο Derby, όπου βίωσε μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία, σύντομη μεν, αλλά πολύ ιδιαίτερη με εξαιρετικούς συναδέλφους με κάποιους εκ των οποίων εχει τη χαρά να ξανασυνεργαστεί (βλ. Γιάννη Αβραμίδη), εδώ στο Panathinaikos24. Και βέβαια δεν ξεχνάει το πέρασμά της και από το Onsports, από το οποίο επίσης έχει πολύ όμορφες στιγμές να θυμάται..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ