ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ασίστ ο Πράνιτς, στον πάγκο ο «Σίφο»

Το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο έκανε ο Ντάνιελ Πράνιτς στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Μάντζουκιτς σκόραρε στο 64΄για την Κροατία. Στον πάγκο ξανά ο Σίλντενφελντ.

Ασίστ ο Πράνιτς, στον πάγκο ο «Σίφο»

Ο Κροάτης μέσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του στο ματς με το Καμερούν, όπου οι Κροάτες επικράτησαν με 4-0. Ο Πράνιτς έπαιξε στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, πραγματοποιώντας ένα καλό παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, τελικά έμεινε στον πάγκο παρά το γεγονός ότι τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των Κροατών, έκαναν λόγο για χρησιμοποίηση του «Σίφο» από την αρχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.