ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παραμένει ο Γκιστ

Οι ιθύνοντες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να κρατήσουν τον Τζέιμς Γκιστ και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μιας και είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει.

Παραμένει ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα όμως τον τελευταίο καιρό ήταν αν θα τον κρατήσουν οι πράσινοι. Ύστερα από συζητήσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους διοικούντες της ΚΑΕ αποφασίστηκε ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα μιας και είναι έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει.

Για τον Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ κρίθηκε το γεγονός ότι οι αμυντικές και οι επιθετικές δυνατότητες του 27χρονου μπασκετμπολίστα σε συνδυασμό με τις απολαβές του δημιουργούν ένα “πακέτο” που δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί εκ νέου. Αυτή η εξέλιξη λοιπόν ικανοποιεί όχι μόνο την ομάδα αλλά και τον παίκτη που από την αρχή ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι τη νέα σεζόν να έχει λιγότερους τραυματισμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.