ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν μας ικανοποιεί η πρόταση για Σίλντενφελντ»

Ο προπονητής της Ντινάμο Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, υποστήριξε ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, δεν ικανοποιεί στην παρούσα φάση την ομάδα.

«Δεν μας ικανοποιεί η πρόταση για Σίλντενφελντ»

Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για τον Κροάτη αμυντικό, γι αυτό και είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις.

«Ο Παναθηναϊκός μας έχει προσεγγίσει αλλά η πρόταση του δεν έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση. Ανήκει στην ομάδα και δεν μπορούμε να τον παραχωρήσουμε έτσι εύκολα. Σίγουρα θα μιλήσουμε μαζί του για τις σκέψεις του», ήταν τα λόγια του Τσερτσέσοφ.

Ο «Σίφο» έχει υποχρέωση να βρεθεί την 1η Ιουλίου στην προετοιμασία της Ντινάμο, στην Αυστρία και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Το θέμα είναι κατά πόσο ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, αν και στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση στη ρωσική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.542 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ταπκόβ, ο Σίλντενφελντ οφείλει την 1η Ιουλίου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας στην Αυστρία και ο Τσερτσέσοφ διατυμπανίζει ότι θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Την ίδια στιγμή, στο Γκρατς ισχυρίζονται ότι η Στουρμ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να επανεντάξει τον Κροάτη στόπερ στο δυναμικό της. Εκπρόσωποι της έχουν επαφές με τα μέλη της αποστολής της Ντιναμό τα οποία βρίσκονται με την αποστολή στην Αυστρία και συζητούν για μία πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως καλούς οιωνούς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.