Ποδόσφαιρο

«Δεν μας ικανοποιεί η πρόταση για Σίλντενφελντ»

Ο προπονητής της Ντινάμο Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, υποστήριξε ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, δεν ικανοποιεί στην παρούσα φάση την ομάδα.

Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για τον Κροάτη αμυντικό, γι αυτό και είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις.

«Ο Παναθηναϊκός μας έχει προσεγγίσει αλλά η πρόταση του δεν έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση. Ανήκει στην ομάδα και δεν μπορούμε να τον παραχωρήσουμε έτσι εύκολα. Σίγουρα θα μιλήσουμε μαζί του για τις σκέψεις του», ήταν τα λόγια του Τσερτσέσοφ.

Ο «Σίφο» έχει υποχρέωση να βρεθεί την 1η Ιουλίου στην προετοιμασία της Ντινάμο, στην Αυστρία και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Το θέμα είναι κατά πόσο ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, αν και στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση στη ρωσική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ταπκόβ, ο Σίλντενφελντ οφείλει την 1η Ιουλίου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας στην Αυστρία και ο Τσερτσέσοφ διατυμπανίζει ότι θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Την ίδια στιγμή, στο Γκρατς ισχυρίζονται ότι η Στουρμ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να επανεντάξει τον Κροάτη στόπερ στο δυναμικό της. Εκπρόσωποι της έχουν επαφές με τα μέλη της αποστολής της Ντιναμό τα οποία βρίσκονται με την αποστολή στην Αυστρία και συζητούν για μία πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως καλούς οιωνούς…

Exit mobile version