ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναμονή για Αμπεντ, «παιχνίδια» με Σίφο

Δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Μεχντί Αμπεντ πριν από το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο παίκτης θα βρεθεί στην «πρώτη» της Νιούκαστλ, όπως τόνισαν άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Αναμονή για Αμπεντ, «παιχνίδια» με Σίφο

Επί της ουσίας διαψεύστηκαν μέσα από την ΠΑΕ, τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, που ήθελαν τον Αμπεντ να παραμένει στον Παναθηναϊκό με συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα, καθώς ο γαλλοαλγερινός άσος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Άνθρωποι του «τριφυλλιού» τόνισαν πως ο σύλλογος έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στους «ανθρακωρύχους» η οποία δεν έχει σχέση με τα όσα γράφτηκαν νωρίτερα από ΜΜΕ της Αγγλίας και περιμένει την απάντηση τους, η οποία δεν θα γίνει γνωστή, τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα.

Ο Αμπεντ θα βρεθεί αύριο στο Κορωπί για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και τα εργομετρικά, καθώς τυπικά ανήκει στον Παναθηναϊκό μέχρι και το τέλος του μήνα, ωστόσο στη συνέχεια θα αποχωρήσει για την Αγγλία, για να βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση της Νιούκαστλ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Παιχνίδια» με Σίλντενφελντ

Οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ δεν άφησαν ασχολίαστα και τα τεκταινόμενα της υπόθεσης του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Επί της ουσίας ειπώθηκε κάτι το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό, δηλαδή πως η Ντιναμό έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων», ενώ τονίστηκε πως τo θέμα του «Σίφο», δεν το κρατάει ανοικτό ο Παναθηναϊκός, αλλά οι Ρώσοι.

Το «τριφύλλι» έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση και δεν αλλάζει αυτό, τόνισαν χαρακτηριστικά από την ομάδα, ενώ ήδη κοιτούν τις εναλλακτικές τους λύσεις, θεωρώντας πως μέσω του προπονητή τους οι Ρώσοι, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκτήσει ακόμα παίκτη στην εν λόγω θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.