ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Μεγάλη μου τιμή να έχω συμπαίκτη τον Καραγκούνη»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στη Nova για την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό.

Μπεργκ: «Μεγάλη μου τιμή να έχω συμπαίκτη τον Καραγκούνη»

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος άξιζε την πρόκριση παρά τις δυσκολίες που είχε ο όμιλός της, ενώ τόνισε πως εντυπωσιάστηκε από τον Γιώργο Καραγκούνη και πως θα ήταν τιμή του, αν γυρίσει στο τριφύλλι και αγωνιστούν μαζί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού:

Για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Είχα ερωτηθεί και στη Σουηδία πριν από λίγο καιρό για την Ελλάδα και είχα πει ότι ασφαλώς και είναι εφικτή η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, ο όμιλος δεν ήταν εύκολος και οι πιθανότητες δεν ήταν μεγάλες, όμως έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλά και ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, έπαιξαν πολύ καλά και έδειξαν ότι άξιζαν την πρόκριση».

Για τον παίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει από την Εθνική Ελλάδας:

«Μου αρέσει ο Σαμαράς. Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι δυνατός, πολύ άνετος με τη μπάλα και μπορείς να δεις ότι έχει αυτοπεποίθηση όταν αγωνίζεται. Στο τελευταίο παιχνίδι όταν πήρε το πέναλτι, έδειξε ότι έχει μεγάλες “μπάλες”. Κέρδισε το πέναλτι, πήρε τη μπάλα, έπρεπε να περιμένει πέντε λεπτά για να το εκτελέσει και σκόραρε. Και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είναι κάτι πραγματικά δύσκολο. Ο κόσμος νομίζει ότι απλά πηγαίνεις εκεί και σουτάρεις για γκολ, όμως δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι καλός παίκτης».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γιώργο Καραγκούνη:

«Επίσης πολύ καλός. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν πολύ καλός. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να τον βλέπεις».

Για το αν θα ήθελε συμπαίκτη του τον Καραγκούνη:

«Φυσικά και θα ήθελα. Είναι ο Mr Παναθηναϊκός και όλοι οι οπαδοί μας, το κλαμπ και οι παίκτες ελπίζουν ότι θα επιστρέψει στην ομάδα. Και όταν τον βλέπεις σε τόσο καλή κατάσταση… Ασφαλώς και θα ήταν μεγάλη μου τιμή».

Για τον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας κόντρα στην Κόστα Ρίκα:

«Είναι και πάλι δύσκολο, γιατί κανείς δεν περίμενε να προκριθεί η Κόστα Ρίκα και τώρα έχουν αυτοπεποίθηση, όμως απέναντι στην καλή ελληνική άμυνα, θα είναι δύσκολα για την Κόστα Ρίκα. Νομίζω ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.