ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτιές στην ποδηλασία

Την πρώτη θέση κατέκτησε τόσο η Λυδία Μούτσιου όσο και ο Σπύρος Ντόκος.

Πρωτιές στην ποδηλασία

Στην κατηγορία Μίνι Μικρά κορίτσια, η Λυδία Μούτσιου έδειξε άλλη μία φορά πόσο δυνατή είναι και πρώτευσε στο “Γύρο του Ολυμπιακού Χωριού Junior”. Μετά την πρώτη στροφή που ήταν προεκκίνηση, άνοιξε τον ρυθμό, παραμένοντας κοντά στα πρώτα αγόρια και έτσι κέρδισε την πρωτιά.

Με τη σειρά του και ο Σπύρος Ντόκος κράτησε την πρωτιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μόνο που φέτος αυτή ήρθε στην κατηγορία Παμπαίδων. Έπειτα από την πρώτη στροφή προσπέρασε τους δύο αθλητές της Λάρισας, ακολούθησε γκρουπ με τέσσερις αθλητές (εκ των οποίων ένας ο Σπύρος) και ακριβώς πιο πίσω στο τρίτο γκρουπ ο Μαρτίνος Μούτσιος. Στην πέμπτη στροφή περίπου, το δεύτερο γκρουπ με ένα δυνατό ντεμαράζ του Σπύρου Ντόκου κατάφερε να πιάσει τους αθλητές που προπορεύονταν. Μετά από μερικές “επιθέσεις” και λίγο πριν τερματισμό, στα 600μ., ο νεαρός “πράσινος” με δυνατό ρυθμό πήρε κεφάλι και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Λίγο πιο πίσω ο Μαρτίνος Μούτσιος στην όγδοη.

Δυο λόγια για τον Γύρο Ολυμπιακού Χωριού-Junior

Την Κυριακή 29 Ιουνίου, το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού διοργάνωσε ποδηλατικό αγώνα για όλες τις νεαρές ηλικίες,εντός του Ολυμπιακού Χωριού. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10:30 με πρώτη εκκίνηση,προσχολικές ηλικίες,παιδάκια με τρίκυκλα ποδηλατάκια και με βοηθητικές ρόδες,τα οποία έκλεψαν την παράσταση και βραβεύσαμε όλα με μετάλλιο για την συμμετοχή τους. Λίγο πριν τις απονομές,καλέσαμε όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος καθώς και τους εκπροσώπους-προπονητές των ομάδων,με σκοπό να κάνουμε ενώπιον τους την κλήρωση που μοίρασε δωράκια αξίας 425€ σε 15 νεαρούς/ρες. Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς βράβευσε τους νικητές των αγώνων και έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για άλλη μία φορά από όλη την διοργάνωση, άλλη μία εμπειρία δίπλα στους νεαρούς ποδηλάτες, στέλνοντας τις ευχαριστίες του προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δίνοντας ραντεβού για το 2015 με τον επόμενο Γύρο. Λίγο πριν το τέλος των απονομών έγινε μία ξεχωριστή βράβευση,δίνοντας μετάλλιο στις πρώτες τρεις πολυπληθέστερες ομάδες. To ραντεβού ανανεώθηκε για το 2015 με τον επόμενο Γύρο.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.