ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

«Πετάει» για Πολωνία ο Αλαφούζος

Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Γκνιεβίνο, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Πετάει» για Πολωνία ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, θα παρακολουθήσει από κοντά μέρος της προετοιμασίας όπως κάνει άλλωστε από τον πρώτο χρόνο που ανέλαβε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα μεταβεί στην Πολωνία την επόμενη Παρασκευή 11 Ιουλίου, ενώ θα παρακολουθήσει και το φιλικό με την Λέχια που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 12 Ιουλίου.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» θα επιστρέψει την Κυριακή στις 13 Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ