ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις για άντρες και γυναίκες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το τμήμα ποδηλασίας του τριφυλλιού, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Τρίκαλα και διακρίθηκε τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Διακρίσεις για άντρες και γυναίκες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στις 27, 28 & 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα Τρίκαλα για τις κατηγορίες Αντρών και Γυναικών. Ο Παναθηναϊκός ήταν και εκεί και διακρίθηκε σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία των Γυναικών, η Ευγενία Καραμάνη ήρθε στην 11η θέση, η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου στην 20η και η Μάγδα Παπαναστασίου στην 23η θέση. Στην κατηγορία Αντρών την πρώτη ημέρα, ο Ματτίας Κρίππελ τερμάτισε στην 36η θέση, ο Κώστας Ζδράλης στην 41η και ο Κωστής Ξηρογιάννης, λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Την επόμενη ημέρα ήταν ο αγώνας αντοχής γυναικών. Εκεί η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου τερμάτισε στην 18η θέση ενώ η Μάγδα Παπαναστασίου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, την τελευταία ημέρα, έτρεχε η κατηγορία των Αντρών πέντε στροφές των 30 χιλιομέτρων.

Ο Ματτίας Κρίππελ ήρθε 46ος και στο ίδιο γκρουπάκι μαζί του, ο Κώστας Ζδράλης 52ος ανάμεσα σε 104 αθλητές που έλαβαν εκκίνηση. Στην 84η θέση τερμάτισε ο Σωτήρης Κουτρώτσιος ενώ ο Χρήστος Ράπτη -λόγω τεχνικού προβλήματος- δεν μπόρεσε να τερματίσει.

Σε αυτό το σημείο το ποδηλατικό τμήμα ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια τους, την Μαριάνθη Μοσχούρη,τον Στέφανο Κρίππελ και τον Γιώργο Κατσέλη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.