ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις για ποδηλάτες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το διήμερο 4/5-07-14, πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας. Την Παρασκευή (4/7) έλαβε χώρα ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης παίδων μήκους 14 χλμ. και την επόμενη μέρα ο αγώνας αντοχής συνολικού μήκους 84 χλμ.

Διακρίσεις για ποδηλάτες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ανάμεσα σε 68 συμμετοχές στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Ζουμάς κατέλαβε την 21η θέση με χρόνο 21.57 και ο Εύθυμης Ντόκος την 39η θέση με χρόνο 23.21.

Ο αγώνας αντοχής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με 64 συμμετοχές. Επτά αθλητές εγκατέλειψαν τον αγώνα, ένας εκ των οποίων λόγω πτώσης. Ο Παναγιώτης Ζουμάς τερμάτισε στην 14η θέση ενώ ο Ευθύμης Ντόκος μακριά από τον καλό εαυτό του, περιορίστηκε στην 40η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.