ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μιλάει με Πάρντιου ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπεντ θα εκφράσει στον Αλαν Πάρντιου την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Μιλάει με Πάρντιου ο Αμπέντ

Ο Αλγερινός άσος αγωνίστηκε χθες σε όλο το φιλικό της Νιούκαστλ με την Ολνταμ. Αυτό μπορεί να λέει πολλά για τη στάση των «ανθρακωρύχων», μπορεί, όμως, και τίποτα. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο «τριφύλλι» και σήμερα ή αύριο θα μιλήσει στον προπονητή του, για να του εκφράσει την παραπάνω επιθυμία και αν θέλετε να τον πιέσει. Στη συνέχεια θα ενημερώσει τον Παναθηναϊκό για το αποτέλεσμα των συζητήσεων.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, την περίπτωση του Φάουστο Ρόσι, δεν πρόκειται να προχωρήσει άμεσα, κι αυτό γιατί η Γιουβέντους «πατάει» στην καλή του σεζόν που είχε, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση. Οσο περνάει ο καιρός, οι «πράσινοι» θα στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.