Μπάσκετ

«Πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού»

Συγχαρητήρια επιστολή στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν που μας πέρασε απέστειλε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού ΑΟ όλων των αθλημάτων.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι ο Σύλλογος θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ενώ δίνει προσωπικές ευχές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για υγεία, προκειμένου να συνεχιστεί η προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού ΑΟ όλων των αθλημάτων νοιώθοντας υπερήφανος για τις μεγαλειώδεις και συνεχείς επιτυχίες του Συλλόγου μας  έρχεται να σας συγχαρεί τόσο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όσο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για την χρονιά που πέρασε.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον πιστεύοντας πάντα στην αξία, το μεγαλείο και τις δυνατότητες της ομάδας και θα είμεθα  πάντα στο πλευρό σας.

Με Παναθηναϊκά αισθήματα και την διακαή επιθυμία μας για μια επαγωγική συνεργασία μαζί σας, σας ευχόμαστε υγεία και συνέχιση της πολύτιμης προσφοράς σας στην ομάδα μπάσκετ και γενικότερα του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Απόστολος Κόντος                                                  Ιωάννης Χατζησαράντος».

Exit mobile version