ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την Σταντάρ Λιέγης όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» κατά την απογευματινή προπόνηση αμέσως μετά την κλήρωση, επεσήμανε σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του ότι όλα εξαρτώνται από εκείνους.

«Μας έτυχε η Σταντάρ Λιέγης. Έχει ποιότητα, αλλά και αδυναμίες. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτά τα παιχνίδια και θα αναλύσουμε τον αντίπαλο τις προσεχείς ημέρες» υπογράμμισε ο τεχνικός των «πρασίνων» στους ποδοσφαιριστές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.