ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό»

Ευτυχισμένος που θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Εστεμπάν Μπατίστα ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μπατίστα: «Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων μίλησε στην επίσημη  ιστοσελίδα της ΚΑΕ και υπογράμμισε την χαρά που θα αγωνιστεί ξανά κάτω από την καθοδήγηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο ταύτισε με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ουρουγουανού σέντερ:

«Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πια μέλος του Παναθηναϊκού. Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτή είναι η πρώτη χρονιά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό καθώς είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας με τόσες επιτυχίες και θα παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο. Ο συνδυασμός των παραπάνω κάνουν όλους τους παίκτες να θέλουν να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Παράλληλα, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συναντήσω ξανά τον κ. Ιβάνοβιτς, ο οποίος με είχε εμπιστευτεί στη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Εστεμπάν Μπατίστα εξέφρασε την χαρά του που θα είναι συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη την νέα σεζόν: «Όταν ακούς για Παναθηναϊκό, τότε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Οι τίτλοι και οι ατομικές του διακρίσεις στην Ευρωλίγκα μιλούν από μόνες τους. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.