ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρούλα Στεφανάκη

Ουδέν κακό αμιγές καλού

Η Ρούλα Στεφανάκη γράφει στο panathinaikos24.gr για το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Νικ Καλάθη και για την εξαιρετική περίπτωση του Ντε Μάρκους Νέλσον.

Ουδέν κακό αμιγές καλού

Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και αυτό μπορεί να ταιριάξει γάντι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση με τον Νικ Καλάθη και κούρασε και καθυστέρησε αρκετά τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Όπως είναι γνωστό μέχρι τις 15 Ιουλίου, οι «πράσινοι» πλην των νεαρών Λούντζη και Παπαγιάννη δεν είχαν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση, διότι περίμεναν το Μέμφις να δώσει την συγκατάθεσή του προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Καλάθης και να ενεργοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όμως τα νέα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν ήταν ευχάριστα.

Η νούμερο ένα επιλογή του Παναθηναϊκού πάνω στην οποία είχαν σχεδιάσει όλο τους το αγωνιστικό πλάνο, απομακρύνθηκε και μπήκαν μπροστά οι μηχανές για νέους στόχους.

Ένας από αυτούς είναι ο Ντε Μάρκους Νέλσον την περίπτωση του οποίου εξετάζουν σοβαρά και αν τελικώς «καρποφορήσει», θα πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση. Βέβαια και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως είναι δυσαρεστημένος (του οφείλουν χρήματα) και είναι πολύ πιθανόν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα που τον οδήγησε ένα βήμα πριν από τον τελικό του Eurocup συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία. Eίναι ταχύτατος, εκρηκτικός, έχει τη δυνατότητα να διεισδύει στο καλάθι, αν και δεν είναι πρώτο μπόι, διαθέτει «δολοφονικό» ένστικτο και πάνω απ όλα έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, κάτι που θέλει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, (στοιχείο το οποίο μέτρησε και στην περίπτωση του Μπατίστα). Αν τελικώς αποκτηθεί ο Παναθηναϊκός θα κλείσει ιδανικά την περιφέρεια με δεδομένη την παρουσία του αρχηγού Διαμαντίδη, αλλά και του νεοαποκτηθέντα Σλότερ.

Με άλλα λόγια, το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Καλάθη (οι “πράσινοι” δεν έχουν εγκαταλείψει πλήρως τις ελπίδες τους), μπορεί τελικώς να τους βγει και σε καλό. Άλλωστε με τα 6,5 εκατομμύρια τα οποία θα έφταναν κοντά στα 7,5 με τα μπόνους, που είχαν συμφωνήσει να δώσουν στον Καλάθη, μπορούν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Επομένως ουδέν κακό αμιγές καλού…

Ρούλα Στεφανάκη
Ρούλα Στεφανάκη Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, λέει o λαός και η Ρούλα πιστεύει ότι της ταιριάζει γάντι. Η δημοσιογραφία δεν ήταν στα σχέδιά της, ούτε γεννήθηκε με το όνειρο να γίνει δημοσιογράφος. Ααα… να τα λέμε! Στα σχέδιά της ήταν να σπουδάσει και βλέπουμε. Όπως και έγινε. Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ουδεμία σχέση με τη δημοσιογραφία φυσικά) πήρε και βεβαίωση ότι μπορούσε να διδάξει, όμως το συγκεκριμένο χαρτί, καταχωνιάστηκε κάπου στο αρχείο της, διότι πολύ απλά βρέθηκε στο δρόμο της το Sportime! Το μεγάλο της σχολειό της δημοσιογραφίας. Μια δεκαετία στο Sportime έκανε ρεπορτάζ μπάσκετ, ώσπου πιστεύει… το έμαθε πια το «παλιό-επάγγελμα». Στη συνέχεια εργάστηκε στο Derby, όπου βίωσε μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία, σύντομη μεν, αλλά πολύ ιδιαίτερη με εξαιρετικούς συναδέλφους με κάποιους εκ των οποίων εχει τη χαρά να ξανασυνεργαστεί (βλ. Γιάννη Αβραμίδη), εδώ στο Panathinaikos24. Και βέβαια δεν ξεχνάει το πέρασμά της και από το Onsports, από το οποίο επίσης έχει πολύ όμορφες στιγμές να θυμάται..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ