ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμόγελα για «Σίφο»

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τη φυσική κατάσταση και την ετοιμότητα του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Χαμόγελα για «Σίφο»

Ο Κροάτης στόπερ έδειξε να είναι απολύτως «ΟΚ» στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο, χωρίς, βέβαια, το «τριφύλλι» να απειληθεί ιδιαίτερα. Το θετικό είναι ότι ο «Σίφο», που αποτελεί βασικό στέλεχος της 11άδας είναι fit, καθώς έκανε προπονήσεις κανονικά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Συν τις άλλοις, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, επομένως δεν θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής, όπως θα συνέβαινε αν είχε αποκτηθεί άλλος «νέος» στόπερ. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων των «πράσινων» με τη Σταντάρ Λιέγης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.