ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Τις τελευταίες ημέρες, εργασίες καλλωπισμού πραγματοποιούνται στη Λεωφόρο, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για τη ρεβάνς με την Σταντάρ Λιέγης.

Εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Εργασίες πραγματοποιούνται στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους φιλάθλους στη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το κλιμάκιο της UEFA που έλεγξε την ιστορική έδρα των πράσινων τις προηγούμενες ημέρες, έδωσε μεν το πράσινο φως, όμως επεσήμανε πως θα πρέπει να γίνουν και διορθωτικές εργασίες, ώστε να είναι απολύτως έτοιμο για να φιλοξενήσει του ευρωπαϊκούς αγώνες του τριφυλλιού.

Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ, χωρίς να χάσουν χρόνο, άρχισαν ήδη να διαμορφώνουν προς το καλύτερο το γήπεδο και η αρχή έγινε με τη θύρα 6, όπου θα καθίσουν οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχή έγινε με τη συγκεκριμένη θύρα, καθώς έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές, από τα πρόσφατα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση των πλέι οφ τον περασμένο Απρίλιο.

Στο δάπεδο της συγκεκριμένης θύρας, μπήκε ειδική μόνωση ενώ τοποθετήθηκε και το κατάλληλο πλεξιγκλάς στα διαχωριστικά, ενώ αντικαταστάθηκαν τα κατεστραμμένα και καμένα καθίσματα με καινούρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.