ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προσπάθησε ο Παναθηναϊκός…»

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον ξαναντύσει στα πράσινα, μίλησε ο Νικ Καλάθης, σε συνέντευξη του στην «Πράσινη», τονίζοντας πως αγαπάει πάρα πολύ το «τριφύλλι».

«Προσπάθησε ο Παναθηναϊκός…»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, λέγοντας πως μπορεί να πετύχει πολλά στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Στην Ελλάδα είναι πάντα όμορφα, είτε βρίσκομαι για διακοπές, είτε για δουλειά. Είναι η χώρα μου».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα αισθήματά του για τον Παναθηναϊκό: «Στον Παναθηναϊκό βλέπω φίλους, τα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει και μου ξυπνάνε αναμνήσεις. Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος όσο ήμουν στην ομάδα πάντα ήταν δίπλα μου και με πρόσεχαν. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ομάδα και είναι σίγουρο πως όταν επιστρέψω από το ΝΒΑ θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος που μου έχει προσφέρει πολλά».

Για τον λόγο που δεν έγινε η μεγάλη επιστροφή: «Υπήρχε μεγάλη διάθεση να γίνει η μεταγραφή. Οι Γκρίζλις είχαν τη δυνατότητα να με κρατήσουν κι αυτό έκαναν. Ήταν πολύ δύσκολες οι συζητήσεις μεταξύ όλων των πλευρών και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει ότι μπορεί για να γίνει η μεταγραφή. Ο πρόεδρος ήταν σε συνεχή επικοινωνία τόσο με μένα όσο και με τον ατζέντη μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Την Εθνική ομάδα: «Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα. Είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα κι έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που ξέρω ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ξέρει τι θέλει, τι λέει και τι κάνει. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο Μουντομπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.