ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Ευτυχισμένος που θα παίξω στην κορυφαία ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ντε Μάρκους Νέλσον, τονίζοντας την ευτυχία που νιώθει σαν παίκτης του τριφυλλιού.

Νέλσον: «Ευτυχισμένος που θα παίξω στην κορυφαία ομάδα»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Ντε Μάρκους Νέλσον, αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους από τους πράσινους.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα παίξει με την φανέλα του τριφυλλιού στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντίδη και πως θα δώσει το καλύτερο των δυνατοτήτων του, ώστε να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένα τεράστιο οργανισμό που εδρεύει σε μια όμορφη πόλη. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με εντόπισαν, με εμπιστεύτηκαν κι ακολούθως επικοινώνησαν με τον ατζέντη μου. Προφανώς είμαι πολύ ευτυχισμένος και θα δώσω τα πάντα ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κερδίζει το σεβασμό σου επειδή παίζει σκληρά. Πέρσι έφτασαν μέχρι τα πλέι οφ κι έβλεπες ότι από πλευράς τακτικής έπαιζαν σωστά. Απέναντί μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά είχαν το σωστό τρόπο να μειώσουν τη διαφορά και να νικήσουν στο Βελιγράδι όπως και στην Αθήνα όταν και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τότε ήμουν απέναντι τώρα είμαι στη… σωστή πλευρά! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα κι ενίσχυσαν την ομάδα τους και προσδοκώ να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.