ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα»

Την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, εξέφρασε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα»

Ο προπονητής του τριφυλλιού, έμεινε ικανοποιημένος με όσα έδειξαν οι πράσινοι στο χορτάρι, ενώ σταμάτησε τη μεταγραφολογία, καθώς όπως τόνισε προτεραιότητα έχουν οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και όχι αυτοί που πρόκειται να έρθουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα των παικτών κόντρα στον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος με τα τρία στόπερ μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά βρήκαμε λύσεις και τα παιδιά έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Αυτό είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα. Παίζουμε γρήγορα και βγάζουμε ενέργεια, όπως είχαμε προγραμματίσει να συμβαίνει φτάνοντας στο πρώτο επίσημο ματς».

Για την ενδεχόμενη απόκτηση ενός χαφ: 

«Αυτοί που είναι να έρθουν, θα έρθουν. Εγώ ασχολούμαι και έχω δώσει προτεραιότητα στους παίκτες που είναι εδώ. Εκείνοι που ασχολούνται με τις μεταγραφές ξέρουν καλύτερα».

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.