ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Υπάρχει συμφωνία για Μπούι»

Σε Ολλανδική ιστοσελίδα μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας πως υπάρχει αρχική συμφωνία για τον Μπούι, όμως ακόμα δεν έχει υπάρχει οριστική κατάληξη της μεταγραφής, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σε άλλες δύο προσθήκες, σε περίπτωση που προκριθεί ο Παναθηναϊκός.

Αναστασίου: «Υπάρχει συμφωνία για Μπούι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μίλησε στην ιστοσελίδα «Voetbal International», για τα μεταγραφικά ζητήματα των πράσινων και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει καταλήξει αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Ουασίμ Μπούι ή αν θα κοιτάξει κάποια άλλη περίπτωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την περίπτωση του Ουασίμ Μπούι:

«Ο Ουασίμ δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά σε μία επικοινωνία μας έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει. Περιμένω ότι σήμερα ή αύριο θα ξέρουμε οριστικά. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, με δημιουργικότητα, με αντίληψη και με τρεξίματα και μπορεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή μας».

Για της μεταγραφές και αν υπάρχει ανησυχία στον Παναθηναϊκό:

«Αυτό με ανησυχεί κάπως. Πριν από ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να πορευτεί με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συν κάποιους έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα βοηθούσαν τα αποδυτήρια. Τότε οι ομάδες τους είχαν χαρεί που τους έδιωξαν».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για περαιτέρω ενίσχυση σε πιθανή πρόκριση επί της Σταντάρ:

«Για τώρα, το ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Η ομάδα είναι σχεδόν ανέπαφη από την προηγούμενη σεζόν. Εάν προκριθούμε επί της Σταντάρ Λιέγης, τότε θα πάρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές ακόμα. Γιατί τότε θα είναι δεδομένο ότι μέχρι το χειμώνα θα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Οπότε σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, η κόπωση για τους ποδοσφαιριστές θα είναι μεγαλύτερη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.