ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκρίνια παρά την νίκη

Ο Γκι Λουζόν προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, παρά την ευρεία νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του Βέλγικου πρωταθλήματος, συνέχισε τη… γκρίνια, ενόψει του πρώτου ματς με τον Παναθηναϊκό.

Γκρίνια παρά την νίκη

Τα mind games δεν έχουν σταματημό για τους Βέλγους, με τον Λουζόν να συνεχίζει το ίδιο έργο, μετά και την τριάρα επί της Σαρλερουά, τονίζοντας στις δηλώσεις του μετά το ματς: ««Σίγουρα είναι μία σημαντική νίκη, παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλες φορές. Οι νέοι παίκτες πέτυχαν πολλά σήμερα, ανέβηκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές, πρέπει να έρθουν παίκτες», ενώ για τη κατάσταση του γηπέδου της Σταντάρ ανέφερε: «Ήταν καταστροφή και δεν ξέρω γιατί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.