ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός ο Αμπεντ, στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Ο Μεχντί Αμπεντ «πήρε» φανέλα βασικού, στο φιλικό της Νιούκαστλ με την Ουέλιγκτον (1-0 οι Άγγλοι) αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο, στη Νέα Ζηλανδία. Περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Βασικός ο Αμπεντ, στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Ο Αμπεντ συνεχίζει την προετοιμασία με την Νιούκαστλ, παίζοντας και στα φιλικά της Αγγλικής ομάδας στη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο το θέμα παραμένει ανοικτό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος οπλισμένος με υπομονή και έχοντας ώς σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, περιμένει τις εξελίξεις.

Η Αγγλική ομάδα θα ταξιδέψει αύριο για την Αγγλία, ενώ στις 30/7, ημέρα στην οποία οι «πράσινοι» θα παίζουν με την Σταντάρ Λιέγης, θα δώσει φιλικό αγώνα με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Στη συνέχεια οι Άγγλοι θα μεταβούν στη Γερμανία, για το τουρνουά της Σάλκε, με τους «πράσινους» να ελπίζουν, ότι ο Γαλλοαλγερινός θα «κοπεί» από τον Άλαν Πάρντιου, προπονητή της Νιούκαστλ, ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πιθανότητες του να φορέσει εκ νέου τη φανέλα με το τριφύλλι ο Αμπεντ, είναι πάρα πολλές, ωστόσο αυτό θα αν συμβεί, θα είναι μετά το τέλος του μήνα όπως όλα δείχνουν, με τον Παναθηναϊκό να έχει τη διάθεση να περιμένει τον παίκτη, καθώς αποτελεί βασική επιλογή της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.