Ποδόσφαιρο

Έρχεται Αθήνα ο Μπούι

Ο Ουασίμ Μπούι μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε να κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους πράσινους.

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ερχόμενος ως δανεικός για έναν χρόνο από τη Γιουβέντους.

Ο νεαρός μέσος θα ενταχθεί αμέσως στις προπονήσεις, ενώ θα δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ώστε να προλάβει ν’ αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τους Βέλγους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Μπούι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση καθώς συμμετείχε στην προετοιμασία της Γιουβέντους, ενώ είχε χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο φιλικό.

Παράλληλα ο παίκτης θέλει να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας, ώστε να μπορέσει να δείξει τα στοιχεία που έκαναν τους πράσινους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον αποκτήσουν.

Στον Παναθηναϊκό πάντως φρόντισαν να εξασφαλίσουν τον πρώτο λόγο, σε ενδεχόμενη επέκτασή του δανεισμού από την Γιουβέντους για την επόμενη χρονιά, καθώς δεν θέλουν να συμβούν γεγονότα παρόμοια με του Αμπέντ. Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε να έχει τον πρώτο λόγο για την ανανέωση του δανεισμού του ή την απόκτησή του αν η Γιουβέντους αποφασίσει πως δεν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Exit mobile version