ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είναι δουλευταράς και θα πετύχει»

Με τα καλύτερα λόγια περιέγραψε τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Ανδρέας Κεσαπίδης που μίλησε σε αθλητική εφημερίδα.

«Είναι δουλευταράς και θα πετύχει»

Ο Κεσαπίδης γνωρίζει πολύ καλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, αφού είναι προπονητής των τμημάτων υποδομής του Άρη.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» υποστήριξε ότι ο νεαρός γκαρντ έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει. Όπως τόνισε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα τον βοήθησε να εξελιχθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Κεσαπίδης:

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πραγματικά νιώθω πολύ ευτυχισμένος που ο Λευτέρης θα ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ήταν κάτι που το περίμενα καθώς η εξέλιξή του ήταν τέτοια που κάποια στιγμή θα έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς ολοένα και βελτιωνόταν.

Είναι ένα σύγχρονο γκαρντ που μπορεί να παίξει στη θέση του «άσου» και αυτή του σούτινγκ γκαρντ. Είναι πολύ καλός σουτέρ, αριστερόχειρας και μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί χέρι φυσικά για να διαχειριστεί την μπάλα, αλλά και να δημιουργήσει φάσεις για την ομάδα του, ενώ είναι εξαιρετικός στο να ποστάρει.

Ήταν ο αρχηγός μας στην εφηβική ομάδα του Άρη και είχε βοηθήσει ώστε να κατακτήσουμε δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα. Αναμφίβολα στον Παναθηναϊκό θα βελτιωθεί αρκετά σε όλους τους τομείς, γιατί είναι ένα παιδί που κάθεται πολλές ώρες στο γήπεδο. Ο Λευτέρης είναι δουλευταράς και θα πετύχει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.