ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Στόχος μας το μετάλλιο»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Fiba Europe, ξεκαθάρισε πως στόχος της Εθνικής Εφήβων είναι η κατάκτηση της κορυφής, ενώ μίλησε και για τις προσωπικές του επιδόσεις, που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Χαραλαμπόπουλος: «Στόχος μας το μετάλλιο»

Ο νεαρός αθλητής του Παναθηναϊκού, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Εθνική Εφήβων, έκανε γνωστό πως σαν μπασκετικά ινδάλματα έχει τους Νοβίτσκι και Τζινόμπιλι, ενώ τόνισε πως ο στόχος της Εθνικής είναι ξεκάθαρα η κορυφή και το χρυσό μετάλλιο.

«Όταν βλέπεις αυτούς τους παίκτες, σκέφτεσαι ότι έπαιξαν, όντας σε αυτή την ηλικία, στο τουρνουά αυτό και θέλεις να προσπαθήσεις να τους μοιάσεις. Θέλεις μετάλλια και νίκες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 17χρονου διεθνή φοργουόρντ.

Για το ποιοι παίκτες του αρέσουν:

«Μου αρέσει ο Ντιρκ Νοβίτσκι γατί παίζει με το μυαλό του. Και ο Μάνου γιατί είναι 37 και παίζει σαν να είναι 20».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προσωπικές του επιδόσεις με την Εθνική:

«Αγωνίζομαι κάθε φορά σαν να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Δίνω πάντα το 100%. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο παρκέ».

Για τον ρόλο που του αρέσει να έχει στο παρκέ:

«Πολλά πράγματα- να παίζω άμυνα, να παίρνω ριμπάουντ, να σκοράρω, τα πάντα. Μου αρέσει να μπαίνω στο γήπεδο και να παίζω».

Για το ντεμπούτο του στη Euroleague:

«Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Ευχαριστώ τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη που με έβαλε στο παιχνίδι. Μια μέρα θέλω να παίξω για πολλά λεπτά και να αποδείξω ότι ανήκω στην ομάδα».

Για τους στόχους της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 

«Ένα μετάλλιο. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.