ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Τεράστια τιμή ο Παναθηναϊκός»

Τεράστια τιμή χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Τεράστια τιμή ο Παναθηναϊκός»

Ο νεαρός γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και μια πρόκληση την οποία θέλω να φέρω εις πέρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του Άρη στους οποίους οφείλω πολλά», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Πλέον βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μου είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να καθιερωθώ εδώ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση».

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος έκανε ειδική μνεία στον Δημήτρη Διαμαντίδη:«Το έχω ξαναπεί πως ο Διαμαντίδης αποτελεί για μένα πρότυπο αθλητή. Είσαι σίγουρο πως δίπλα του θα μάθω πολλά και θα βελτιωθώ. Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ από αυτόν τον σπουδαίο παίκτη», σημείωσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.