ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Λιέγη και ο Αλαφούζος

Από σήμερα το απόγευμα βρίσκεται στη Λιέγη και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να παρακολουθήσει αύριο, από κοντά την προσπάθεια του «τριφυλλιού» απέναντι στη Σταντάρ.

Στη Λιέγη και ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος των «πράσινων» δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ομάδας για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο έφτασε εκεί σήμερα, για να βρεθεί και αυτός αύριο στο «Σκλεσίν», για να δει το ματς από κοντά.

Αύριο αναμένονται και άλλα μέλη της διοίκησης του «τριφυλλιού» στη Λιέγη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, για ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.