ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Όταν παίζεις στην έδρα σου σε βοηθάει ο κόσμος»

Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Βέλγιο, ο Τάσος Λαγός τόνισε πως στη Λεωφόρο, η ομάδα θα πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση.

Λαγός: «Όταν παίζεις στην έδρα σου σε βοηθάει ο κόσμος»

Για την εικόνα του ματς:

«Είχαμε μία συγκεκριμένη στρατηγική στο παιχνίδι. Τη βγάλαμε αρκετά καλά μέσα στο γήπεδο. Ίσως δεν μπήκαμε όσο δυνατά θα θέλαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί και κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα. Είχαμε φάσεις για να κάνουμε το γκολ που θα μας έδινε ένα μεγάλο προβάδισμα για το επόμενο παιχνίδι».

Για τη Σταντάρ και τη ρεβάνς:

«Η Σταντάρ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Το έδειξε και πέρσι και στην πρεμιέρα του Βελγίου. Την είχαμε δει και την είχαμε αναλύσει. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Στη Λεωφόρο είναι πιο δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να δεχτούμε γκολ και να νικήσουμε».

Για τον κόσμο στη Λεωφόρο:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όταν παίζεις στην έδρα σου σε βοηθάει ο κόσμος. Θα μπούμε ακόμα πιο δυνατά στο σπίτι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Για την προετοιμασία και τα αποδυτήρια: 

«Η προετοιμασία έγινε με βάση την περσινή σεζόν και τον τρόπο που τελειώσαμε. Ήμασταν πιο έτοιμοι. Έχουμε βδομάδες να δουλέψουμε και ήξεραν όλοι τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Μας πικραίνει λίγο ότι δεν σκοράραμε. Δείξαμε ότι δουλέψαμε καλά και ήρθαμε προετοιμασμένοι. Ο κορμός είναι από πέρσι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Στα αποδυτήρια είμαστε ακόμα καλύτερα, είχαμε φανταστικό κλίμα. Τα πάντα είναι καλύτερα, θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω είτε στην Ευρώπη είτε στο πρωτάθλημα».

Για την ψυχολογία των παικτών:

«Η διαχείριση των παικτών από τον προπονητή βελτιώνει την ψυχολογία. Είτε είσαι βασικός ή αναπληρωματικός. Ο κόουτς δίνει τις ευκαιρίες. Όποιος δεν κάνει ό,τι πρέπει θα παίζει και όποιος όχι ίσως μείνει έξω. Αν είσαι αυτός που πρέπει θα παίξεις, αν δεν είσαι, δεν θα παίξεις».

Για τον Κλωναρίδη: 

«Εγώ τον λέω Βάικτορ! Είναι από εδώ από το Βέλγιο. Μπορούσε να σκοράρει. Δεν πειράζει, ίσως το καταφέρει στη Λεωφόρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.