ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει πρωταγωνιστής»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στην «Πράσινη» για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τόνισε πως έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει πρωταγωνιστής τα επόμενα χρόνια.

«Έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει πρωταγωνιστής»

Ο Έλληνα κόουτς ήταν αυτός που την χρονιά 2011-2012, έδωσε στο Λευτέρη Μποχωρίδη την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση, σαν προπονητής του Άρη, χαρακτήρισε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων, ως ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, ενώ τόνισε πως θα πρέπει μέσα από σκληρή δουλειά, να εκμεταλλευτεί την τεράστια ευκαιρία που του δίνεται.

Διαβάστε όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

«Τη περίοδο που ήμουν εγώ στον Άρη, ο Μποχωρίδης έπαιξε τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. Στο Eurocup, μας δόθηκε η ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσουμε και παρότι ήταν σε ηλικία 17 ετών πήρε χρόνο συμμετοχής. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του. Έχει τρομερά ψυχικά χαρακτηριστικά και νοοτροπία νικητή, κάτι το οποίο μπορεί να βλέπεις σε παίκτες έτοιμους, μεγαλύτερους και είναι φυσιολογικό, αλλά σε αυτή την ηλικία που είναι ο Μποχωρίδης δεν είναι συχνό φαινόμενο. Φαινόταν από τότε πως θα διαγράψει μεγάλη καριέρα. Έχει συνεχή πρόοδο και τώρα του δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη σκληρή δουλειά να το πετύχει».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μποχωρίδη:

«Αντιλαμβάνεται σωστά το παιχνίδι, σκέφτεται και παίρνει τις κατάλληλες αποφάσεις στη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι καλός αμυντικός κι επιθετικά μπορεί να δημιουργήσει μέσα από πικ εντ ρολ ενώ απειλεί και με ντράιβ όπου έχει πολύ καλά τελειώματα. Με δεδομένο πως πλέον θα δουλέψει στο υψηλότερο επίπεδο, νομίζω πως θα καταφέρει όχι μόνο να σταθεί στον Παναθηναϊκό αλλά κάποια στιγμή να ξεχωρίσει. Μια χρονιά εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ καλά αλλά στη συνέχεια είχε δίπλα του στον Άρη επίσης νεαρούς παίκτες, οπότε ο ανταγωνισμός δεν ήταν τόσο μεγάλος. Στη νέα του ομάδα τα πράγματα αλλάζουν και θέλει συνεχή προσπάθεια, ωστόσο του αρέσει η δουλειά και προσπαθεί να βελτιώνεται».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 31.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ρόλο που θα παίξει η παρουσία του Διαμαντίδη στην πρόοδο του Μποχωρίδη:

«Στον Παναθηναϊκό πέρα από το γεγονός ό,τι το επίπεδο είναι διαφορετικό, είναι πολύ σημαντικό πως θα έχει μπροστά του τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Αγωνίζονται στην ίδια θέση, είναι αριστερόχειρες και με δεδομένο πως ο Δημήτρης μεταβιβάζει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του στους νεότερους, έχω την αίσθηση πως ο Μποχωρίδης θα είναι ακόμα καλύτερος στο μέλλον και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Πάντως, έχει όλα τα στοιχεία προκειμένου να γίνει πρωταγωνιστής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.