ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Φιλική νίκη οι Νέοι

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κορωπί, η ομάδα Νέων του τριφυλλιού, επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Ατρομήτου.

Φιλική νίκη οι Νέοι

Οι Νέοι κατά διαστήματα έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και επικράτησαν εύκολα του Ατρομήτου με 2-1, υπό το βλέμμα του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας και αρκετών ποδοσφαιριστών.

Ο Βαγγέλης Σάμιος, μοίρασε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε 19 ποδοσφαιριστές, βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα ετοιμότητά τους.

Οι νέοι την Κυριακή (3/08) θα έχουν ρεπό, ενώ για την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).

Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Μυρθιανός και Τούντορ. Τα τέρματα για τους πράσινους σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος του φιλικού.

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Τούντορ, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β’, Αγγελόπουλος Γ΄, Ζαφειράκης, Μαλντίν, Λάμπρου, Χαλκιαδάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Βασίλας, Μπαλατσούρας, Στρατήγης, Χατζηγιοαβάννης, Γεροκωνσταντής, Μπαμίχα, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ