Ποδόσφαιρο

Γουάτ: «Ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσω κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μια ακόμα λύση στα χέρια του ενόψει του επαναληπτικού στη Λεωφόρο, θα έχει ο προπονητής της Σταντάρ, Γκάι Λουζόν, με τον νεοαποκτηθέντα Τόνι Γουάτ να βρίσκεται μέσα στις επιλογές του.

Ο 20χρονος επιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις στο Σαββατιάτικο ματς της Σταντάρ με αντίπαλο την Κόρτραικ, στη νίκη του αντίπαλου των «πράσινων» με 2-3, εκτός έδρας. Ο Σκωτσέζος τα πήγε καλά, παρά το γεγονός όπως είπε και ο ίδιος δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Γουάτ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στη συνέχεια ο Μπία, χαρίζοντας τη νίκη στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Γουάτ, βρίσκεται προς το παρόν μόνο στο 10% των δυνατοτήτων του», ανέφερε ο Γκάι Λουζόν, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Έκανα ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Οι συμπαίκτες μου έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης και όχι εγώ, καθώς είμαι μόλις λίγες μέρες εδώ. Ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν θα αγωνιστώ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι φανταστική, οι συμπαίκτες μου με έκαναν και ένιωσα αμέσως σαν το σπίτι μου και ο προπονητής μου, μου έχει εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Exit mobile version