ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει ξεκινήσει από πέρσι ο Παναθηναϊκός θέλει ο Γιάννης Αναστασίου όπως υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου.

Αναστασίου: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχολίασε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της και σε συνδυασμό με την βοήθεια του κόσμου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είναι το πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος, μετά από ένα περίεργο παιχνίδι στην Λιέγη. Στο Βέλγιο μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, προκειμένου να πάρουμε την νίκη που και εγώ ήθελα πάρα πολύ. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν» σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν τον τρομάζει το γεγονός ότι η Σταντάρ Λιέγης έρχεται με αρκετές απουσίες, δεδομένου ότι η ομάδα είχε προετοιμαστεί αλλιώς: «Οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι να παίξουν, οποιουσδήποτε παίκτες της Σταντάρ κι αν παίξουν αύριο».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 3.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τους Βέλγους: «Είναι κάτι που θα το δείτε αύριο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτο, όπως κάνουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο του αποκλεισμού αύριο τόνισε: «Ο αποκλεισμός είναι κάτι που δε θέλω να σκέφτομαι».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα υποστήριξε: «Το σίγουρο είναι ότι όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι δυνατές και επικίνδυνες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ειδικά στην άμυνα και να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ».

Για το αν τον φοβίζει κάτι σε σχέση με την Σταντάρ Λιέγης απάντησε: «Πρωταρχικός στόχος σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να μην δεχτείς γκολ. Από εκεί και πέρα έχουμε δείξει ότι εντός έδρας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τους τραυματίες: «Ο Μέντες προπονήθηκε κανονικά και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ενώ ο Πέτριτς, απείχε από τις προπονήσεις προληπτικά».

Ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι το ρόστερ της ομάδας είναι ανταγωνιστικό και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη: «Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι η πρόκριση. Έχουμε ένα ρόστερ 25 παικτών που είναι αρκετό αυτή την στιγμή. Όσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις τόσο θα αυξάνονται και οι απαιτήσεις σε παίκτες. Αν χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις».

Όσον αφορά την έλλειψη ευρωπαϊκής εμπειρίας των παικτών επεσήμανε: «Δε φοβάμαι την έλλειψη εμπειρίας. Πέρυσι η ομάδα με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που έπαιζαν στην Ευρώπη, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος σε ότι αφορά τον Μπούι και την πιθανότητα να αγωνιστεί αύριο τόνισε: «Ακόμα δεν έχει μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του. Έχει κάνει ήδη κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και θα δούμε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα αν θα χρειαστεί να παίξει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.