ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διευθυντής ποδοσφαίρου ο Τάκης Φύσσας

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Διευθυντής ποδοσφαίρου ο Τάκης Φύσσας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος εντάσσεται στη διοικητική δομή του Συλλόγου, έχοντας τον τίτλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Ο Τάκης Φύσσας, που επιστρέφει μετά από 6,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σκέψη αυτή υπήρχε στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου αρκετό καιρό. Να ενισχύσει δηλαδή την διοίκηση με έναν άνθρωπο που γνωρίζει από το ποδόσφαιρο και που θα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με αυτούς που «τρέχουν» το αγωνιστικό κομμάτι.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επαφές είχαν γίνει αρκετό καιρό πριν και γι’ αυτό δε θα πρέπει να συγχέεται η πρόσληψή του με τον αποκλεισμό της Σταντάρ Λιέγης, αφού ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί.

Ο Φύσσας αναλαμβάνει διοικητικό πόστο, ενώ πολλές φορές θα λειτουργεί και αντί του προέδρου, θα εκπροσωπεί την ομάδα στην UEFA ενώ θα έχει διαρκή επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Παναθηναϊκός αναβαθμίζει την στελέχωσή του με ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο στην Παναθηναϊκή οικογένεια, νέο και πάνω από όλα άνθρωπο του ποδοσφαίρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.