ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Φιλική ήττα για τους Νέους

Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Νέοι του τριφυλλιού στις εγκαταστάσεις του «Γ.Καλαφάτης, από τον Εθνικό.

Φιλική ήττα για τους Νέους

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 από τον Εθνικό, όμως τα δείγματα που έδειξαν ήταν άκρως ενθαρρυντικά για τον Βαγγέλη Σάμιο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Παράλληλα χρόνο συμμετοχής πήραν και δύο υπό δοκιμοί ποδοσφαιριστές, ο Νοτιοαφρικανός Σακίλ Άμπραχαμς που άφησε καλές εντυπώσεις και ένας ακόμη από την Αυστραλία.

Οι πράσινοι θα έχουν δώσουν ακόμα ένα φιλικό, αυτή την φορά με τον Αστέρα Τρίπολης το Σαββάτο (09/08).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τούντορ, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυριθανός, Αγγελόπουλος Γ’, Μπαλατσούρας, Μπαμίχα, Μαλντίν, Λάμπρου, Γερωκονσταντής.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Βασίλας, Τριανταφυλλόπουλος, Στρατήγης, Αγγελόπουλος Β’, Ζαφειράκης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννη, Χαλκιαδάκης, Άμπραχαμς, Τζακ (υπό δοκιμή).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ