ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ανεβαίνει» ο Μαυροκεφαλίδης

Κάθε μέρα και καλύτερα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος ξεκινάει σιγά-σιγά ατομικές προπονήσεις για να βρει ρυθμό, μετά το χειρουργείο που έκανε στον αγκώνα.

«Ανεβαίνει» ο Μαυροκεφαλίδης

Η μέχρι στιγμής αποθεραπεία του Λουκά, πάει βάση σχεδίου και ο Έλληνας σέντερ βρίσκει ρυθμό μέρα με τη μέρα. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε διακοπές, ξεκινάει παράλληλα πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, ούτως ώστε να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα στην έναρξη της προετοιμασίας των «πράσινων» τον Σεπτέμβριο.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς περιμένει πολλά από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έχοντας ως παρακαταθήκη το τελείωμα της περσινής σεζόν, όπου και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αναμένεται να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.