ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Στο κατώφλι της Αβελίνο ο Τόμας

Ο Ντεσόν Τόμας, που εξετάστηκε από τον Παναθηναϊκό για τη θέση του φόργουορντ, οδεύει προς Ιταλία και συγκεκριμένα στην Αβελίνο.

Στο κατώφλι της Αβελίνο ο Τόμας

Στην Αβελίνο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντεσόν Τόμας. Ο 23χρονος φόργουορντ (2,01μ.) είχε εξεταστεί από τον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη γαλλική Ναντέρ έχοντας 12,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα στο εγχώριο πρωτάθλημα και 9,5 πόντους με 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Ο απόφοιτος του Οχάιο Στέιτ είχε επιλεγεί το 2013 στο νούμερο 58 του ντραφτ από τους Σπερς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ