ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έπιασε δουλειά ο Φύσσας

Από σήμερα και τυπικά, έπιασε δουλειά ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας.

Έπιασε δουλειά ο Φύσσας

Ο Φύσσας συναντήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, με τον πρόεδρο των «πράσινων», Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο συνομίλησαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του «τριφυλλιού», ενώ παρόν στη κουβέντα ήταν και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Το απόγευμα ο Τάκης Φύσσας θα συναντηθεί και με τους Νίκο Νταμπίζα, Δημήτρη Σαραβάκο και Γιάννη Αναστασίου, στη Λεωφόρο, πριν από το φιλικό ματς με την Παναχαϊκή.

Ξενάγηση στον Άντερσεν…

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο βοηθός προπονητή της Μίντιλαντ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα play off του Europa League, Ρενέ Άντερσεν βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει το αποψινό φιλικό ματς των «πράσινων» με την Παναχαϊκή.

Ο βοηθός του Γκλεν Ρίντερσχολμ, Ρενέ Άντερσεν ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο, όπου είδε όλους τους χώρους και το βράδυ θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης», τον αγώνα με τους Αχαιούς, κάνοντας το απαραίτητο σκάουτινγκ, για την ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.