ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Μεγάλη τιμή ν’ αγωνίζεσαι στη Λεωφόρο»

Ο Χρήστος Μπούρμπος με δηλώσεις του, τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται στη Λεωφόρο, ενώ για το επίπεδο ετοιμότητας του, επεσήμανε πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι όπως επιθυμεί.

Μπούρμπος: «Μεγάλη τιμή ν' αγωνίζεσαι στη Λεωφόρο»

Υπήρξε το πρώτο απόκτημα των πράσινων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον δεξιό οπισθοφύλακα Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Παναθηναϊκός και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως στα ματς που έρχονται με την Μίντιλαντ, πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή για να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ κατέληξε πως το αγωνιστικό επίπεδο των πρασίνων θα βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένα τεστ για εσάς το φιλικό με την Παναχαϊκή;

«Σίγουρα ήταν ένα τεστ, αλλά θέλαμε να νικήσουμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο. Ήταν μια πολύ κουραστική εβδομάδα για μας. Θεωρώ ότι δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε, παρά μόνο κάποια πράγματα. Έρχονται σημαντικά ματς και πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, για να ξεκινήσουμε μια καλή σεζόν.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά. Θεωρείς πως βγήκε κερδισμένος σε σχέση με κάποια πρόσωπα;

«Αυτό σαφώς κι έγινε. Μπήκα κι εγώ που είμαι πάρα πολύ πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Μπήκαν κι άλλα παιδιά που θα είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Σε πόσο καιρό θα είσαι απόλυτα έτοιμος;

«Με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι σε ένα καλό επίπεδο, στο οποίο θα μπορώ να ανταπεξέλθω».

Πως αισθάνθηκες στην Λεωφόρο στο πρώτο σου ματς;

«Μεγάλη τιμή, ειδικά όταν παίζεις με τα χρώματα της ομάδας του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να είναι γεμάτη σε όλα τα παιχνίδια. Κι απ’ την πλευρά μου να δείξω πως μπορώ να ανταπεξέλθω στην ομάδα και να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν».

Έρχονται τα ματς με την Μίντιλαντ…

«Πολύ σημαντικά ματς. Αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε την πρόκριση. Γιατί είναι πολύ σημαντική με την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.