ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Αθήνα Μποχωρίδης

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος λίγες ώρες μετά την άφιξη του βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου συνάντησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Έρχεται ο Μπατίστα.

Στην Αθήνα Μποχωρίδης

Τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά καταφτάνουν στην Αθήνα καθώς εντός λίγων ημερών ξεκινάει η προετοιμασία των πρασίνων. Χθες, μετά τους ΝτεΜάρκους Νέλσον και Εϊ Τζέϊ Σλότερ έφτασε στην Αθήνα και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ένας από τους παίκτες που επένδυσε η ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας λίγο μετά την άφιξη του κατευθύνθηκε προς το κλειστό του ΟΑΚΑ όπου συνάντησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Οι δύο μπασκετμπολίστες είχαν την ευκαιρία να τα πουν για πρώτη φορά. Την ίδια στιγμή στο ΟΑΚΑ βρίσκονταν και οι Διαμαντάκος, Παππάς οι οποίοι ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και το άλλο νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Εστεμπάν Μπατίστα. Ο έμπειρος σέντερ των πρασίνων αναμένεται να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 4 μ.μ. μέσω Παρισιού και στη συνέχεια θα τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες για να εγκατασταθεί στην Αθήνα ενόψει της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.