ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση της Γκενκ σε Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου δέχτηκε πολύ δελεαστική πρόταση από την Γκένκ την οποία μετέφερε στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο προπονητής των «πρασίνων», ξεκαθάρισε πως δεν συζήτησε καν αφού έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Πρόταση της Γκενκ σε Αναστασίου

Όπως ανέφερε και σημερινό δημοσίευμα της βελγικής «De Morgen», ο Γιάννης Αναστασίου δέχτηκε πρόταση από την Γκένκ. Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Ο Έλληνας προπονητής μετέφερε την πρόταση του αυτή στον πρόεδρο των πρασίνων, Γιάννη Αλαφούζο. Την ίδια στιγμή όμως ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιο και δεν θα μπει καν σε διαδικασία συζητήσεων με την βελγική ομάδα. Όπως όλα δείχνουν το θέμα θεωρείτε λήξαν και ο Γιάννης Αναστασίου θα συνεχίσει να προπονεί τους «πρασίνους».

Επίσης ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες στην σημερινή προπόνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.