ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άρχισαν τα βάσανα…

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Αρκετοί απόντες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να χαρακτηρίζει την φετινή ομάδα των πρασίνων «ομάδα δεκαετίας».

Άρχισαν τα βάσανα...

Έως και την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι (3/9), την προετοιμασία θα αναλάβουν οι Τζουσέπ Μπεροκάλ και Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεδομένου ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι με την εθνική Βοσνίας.

Αρρκετοί απόντες από την πρώτη πρόνηση. Αρχικά είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ,λόγο των υποχρεώσεων του με την Εθνική Βοσνίας. Επίσης απών ήταν ο Τζέιμς Γκιστ καθώς ζήτησε άδεια για να μείνει στις ΗΠΑ λόγο ενός προσωπικού του προβλήματος.Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ακολουθήσει ο Αντώνης Κόνιαρης. Αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην ομάδα το Σάββατο (23/8) προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή για το Καρπενήσι.

Επιπρόσθετα οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Μιχάλης Λούντζης θα ενσωματωθούν στην ομάδα όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές Ανδρών και Παίδων αντίστοιχα.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος όσον αφορά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο θα ενσωπατωθεί στην ομάδα την προσεχή Δευτέρα στο Καρπενήσι.

Διαμαντίδης: «ομάδα δεκαετίας»

Ο αρχηγός της ομάδας αρχικά είπε : «Eίναι σίγουρο ότι θα είναι δύσκολη και επίπονη η προετοιμασία, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης: να δημιουργήσει ομάδα για την επόμενη δεκαετία. Ζητούμενο είναι να δίνουμε το 100% κάθε φορά». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους παίκτες: «είναι τιμή μου το γεγονός ότι οι νέοι μου συμπαίκτες αναφέρθηκαν σε εμένα. Σε ό,τι αφορά τους νέους σε ηλικία παίκτες, δεν χρειάζονται οδηγίες από εμένα, γιατί υπάρχει ο προπονητής. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν και να μην τους συγκρίνουν μαζί μου, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.