ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο «ψηλός» κι ο Σουηδός

Ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ πέτυχε χθες το βράδυ ο Μάρκους Μπεργκ με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στον αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ.

Ο «ψηλός» κι ο Σουηδός

Ο Σουηδός επιθετικός έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που πετυχαίνει «καρέ» τερμάτων σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο πρώτος και μοναδικός μέχρι χθες ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης στον αγώνα με την Ζενές Ες. Οι «πράσινοι» υποδέχονταν την ομάδα από το Λουξεμβούργο στον επαναληπτικό του εκτός έδρας 2-1 στις 30 Σεπτεμβρίου του 1970 για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Ο «ψηλός» είχε σημειώσει χατ τρικ από το πρώτο ημίχρονο (21’, 24’, 45’) ενώ πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο 89’. Η σεζόν 1970-1971 βρήκε τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης στο Γουέμπλεϊ, όπου ηττήθηκε από τον Αγιάξ, ενώ ο επιθετικός του «τριφυλλιού» βγήκε πρώτος σκόρερ με 10 γκολ.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεργκ έχει ξαναπετύχει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα. Ηταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2008, ως παίκτης της Γκρόνινγκεν, στο εκτός έδρας 5-2 επί της Ρόντα (2 πέναλτι).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.