ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο συμβόλαιο σε Μπεργκ

Οι ιθύνοντες των πρασίνων είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν για αρκετό καιρό ακόμα τον Μάρκους Μπεργκ. Έτσι λοιπόν μέχρι τον Δεκέμβριο θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης.

Νέο συμβόλαιο σε Μπεργκ

Ο Σουηδός επιθετικός από την στιγμή που ήρθε πέρυσι στον Παναθηναϊκό δεν έχει σταματήσει να σκοράρει. Αποτελεί έναν ηγέτη σε όλους τους τομείς.

Ο Μάρκους Μπέργκ ξεκίνησε την φετινή σεζόν όπως τελείωσε την περσινή, δηλαδή σκοράροντας. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση με την Μίντιλαντ και τα 4 γκολ τα οποία πέτυχε, οδήγησαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο να θέλουν να τον ανταμείψουν προσφέροντας του νέο συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» θέλουν να του προτείνουν σαφώς καλύτερες απολαβές από τις 450 χιλ. ευρώ που εισπράττει τώρα, μιας και το υπάρχον λήγει το 2017, καθώς επίσης και ρήτρα αποδέσμευσης.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.