ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Nα μείνουμε ενωμένοι»

Στην ενότητα της ομάδας που πρέπει να διατηρηθεί παρά το άσχημο αποτέλεσμα, στάθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Λεβαδειακό.

Μπούρμπος: «Nα μείνουμε ενωμένοι»

Η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του τριφυλλιού στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, όμως δεν πρέπει να τους αποσυντονίσει ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας, επεσήμανε ο Χρήστος Μπούρμπος μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με το Λεβαδειακό:

«Ήταν ένα αποτέλεσμα όχι αναμενόμενο. Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε παρότι προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε το ματς. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε και να μείνουμε ενωμένοι γιατί η χρονιά είναι μεγάλη».

Για τον τραυματισμό του Μπεργκ: 

«Ο Μπεργκ για εμάς είναι μεγάλο κεφάλαιο. Εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η ζημιά, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να ξεπερνάμε ό,τι πρόβλημα εμφανίζεται».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο: 

«Πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Δυστυχώς δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι που δεν πάνε όπως τα θέλουμε τα πράγματα. Έστω και τώρα όμως, παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Δούλεψα σκληρά και είναι ηθική η δικαίωση. Είχα ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τον ΟΦΗ αλλά είχα αποφασίσει ήδη ότι θα φύγω, είχα αποφασίσει ότι θα κινηθώ δικαστικά, τότε ήρθε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού».

Για τον νέο Παναθηναϊκό: 

«Είναι μια νεανική ομάδα, με ενθουσιασμό και πάρα πολύ καλό κλίμα. Θεωρώ εξίσου σημαντικό με το ταλέντο που υπάρχει, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Έχουν όλοι όρεξη και διάθεση, θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν: 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας από πέρσι. Χρειάζεται δουλειά και ταπεινότητα, για να μπορέσουμε να έχουμε ανοδική πορεία και να φέρουμε τίτλους στην ομάδα, καθώς και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Για τον επαναληπτικό της Δανίας: 

«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν είναι κανένα ματς εύκολο και το σημερινό αποτέλεσμα τα λέει όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.