ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Πρέκα και την αρχηγό της, Τούλα Καλέντζου.

«Τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, για την κλήρωση και το πρωτάθλημα, της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις σε ένα πρωτάθλημα με διάρκεια και συνεχείς αναμετρήσεις καλείσαι να παίξεις με όλους τους αντιπάλους καλά. Τώρα, όσον αφορά την πρώτη αγωνιστική επειδή είναι το πρώτο ματς και πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, μετρά κυρίως ως στοιχείο στην ψυχολογία. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα παιχνίδια θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη, έχοντας πάντα τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πλευρό μας, ο οποίος αποτελεί για εμάς μια μεγάλη δύναμη».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Τούλα Καλέντζου, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο του τμήματος, Γιώργο Κουτσουπό, παρέλαβε το μετάλλιο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, αλλά και το δίπλωμα του φιναλίστ (τιμητικά) του Κυπέλλου Ελλάδος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.