ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Το δώρο του Αλαφούζου στον Μπεργκ…

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Μάρκους Μπεργκ στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται, κάνοντας του δώρο ένα… ελαφρύ λάπτοπ.

Το δώρο του Αλαφούζου στον Μπεργκ…

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στο Νοσοκομείο «Υγεία», όπου βρίσκεται ο Μπεργκ, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον άσο του «τριφυλλιού». Ο Γιάννης Αλαφούζος προέβη και σε μια συμβολική κίνηση, δωρίζοντας στον Σουηδό, ένα λάπτοπ τελευταίας τεχνολογίας και πιο ελαφρύ από τα συνηθισμένα, για να μην ταλαιπωρείται από το βάρος του, ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων».

Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο το πρωί και να πάει στο σπίτι του, μετά από δυο ημέρες «διαμονής» εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ