ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ευχάριστα νέα για το τμήμα Σκοποβολής

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απέκτησε άδεια αγοράς και κατοχής ραβδωτών (πυροβόλων) όπλων για άσκηση στο άθλημα της Σκοποβολής.Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πλέον οι πράσινοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα της Σκοποβολής.

Ευχάριστα νέα για το τμήμα Σκοποβολής

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ότι το Σκοπευτικό τμήμα του Παναθηναικού Α.Ο. απέκτησε άδεια αγοράς και κατοχής ραβδωτών (πυροβόλων) όπλων για άσκηση στο άθλημα της Σκοποβολής. Έπειτα από απουσία 10 και πλέον ετών, οι αθλητές της ομάδας μας θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα άσκησης και συμμετοχής στο σύνολο των αγωνισμάτων σταθερού στόχου. Ο έφορος του τμήματος, Δ. Κατσίρης και οι αθλητές εκφράζουν τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο, καθώς και στην Σκοπευτική Ομοσπονδία (ΣΚΟΕ) για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.