ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτίει την ποινή του με Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο την Κυριακή το βράδυ στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, με την ΠΑΕ να το υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μέσω ανακοίνωσης.

Εκτίει την ποινή του με Πανιώνιο

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι ο εντός έδρας αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League 2014/15 που έχει ορισθεί για την Κυριακή 31/8, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας. Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο πέρυσι στα play off, με δυο αγωνιστικές, εκτίοντας τη μία στο ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο ήταν και το τελευταίο για την περασμένη σεζόν στην έδρα των «πράσινων».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου χρωστάει μία ακόμα αγωνιστική και θα εκτίσει την ποινή του στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.